Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Dhimitris Kucubas: Rrezik për popujt “interesimi” i SHBA - NATO - BE për Ballkanin

2018-03-07

 Dhimitris Kucubas: Rrezik për popujt “interesimi” i SHBA - NATO - BE për Ballkanin
Në pasditen e 6 Marsit 2018, populli punonjës i zonës së ...
PK e Greqisë (KKE): Përgjigje masive popullore kundër planeve dhe luftërave imperialiste

2018-02-28

PK e Greqisë (KKE): Përgjigje masive popullore kundër planeve dhe luftërave imperialiste
Të Martën, 27 Shkurt Organizata e Atikës e Partisë Komuniste të ...
Protesta dhe tubime në të gjithë Greqinë kundër ankandeve

2018-02-22

Protesta dhe tubime në të gjithë Greqinë kundër ankandeve
Me sloganin "Hiqni duart nga shtëpitë e popullit" protestuan të ...
Tubim militant anti-imperialist në qytetin Aleksandrupolit të Greqisë kundër krijimit të bazës së re ushtarake të NATO-s

2018-02-14

Tubim militant anti-imperialist në qytetin Aleksandrupolit të Greqisë kundër krijimit të bazës së re ushtarake të NATO-s
Mesazh të qartë militant kundër planeve të qeverisë dhe SHBA-ve ...

» Shiko të gjitha lajmet...

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq