Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq

On the Cyprus Issue

Positions and materials of the KKE on the developments around the Cyprus Issue

E re 2016

PËR TAKIMIN E KOMISIONIT EDITORIAL TË INSPEKTIMIT KOMUNIST NDËRKOMBËTAR

2016-12-13

PËR TAKIMIN E KOMISIONIT EDITORIAL TË INSPEKTIMIT KOMUNIST NDËRKOMBËTAR
Më 11 Dhjetor 2016, u realizua në Athinë takimi i Komisionit Editorial të "Inspektimit Komunist Ndërkombëtar". ...
Shpallje e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) për Kongresin e 20-të të Partisë

2016-12-13

Shpallje e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) për Kongresin e 20-të të Partisë
Komiteti Qendror i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), në takimin e tij, vendosi që Kongresi i 20-të i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) të mbahet gjatë periudhës 30 Mars deri më 2 Prill, 2017, me temat e mëposhtme: 1. ...
BE-ja dhe bashkësitë e tjera imperialiste një shekull pas veprës së Leninit "Për sloganin e Shteteve të Bashkuara të Europës"

2016-12-12

BE-ja dhe bashkësitë e tjera imperialiste një shekull pas veprës së Leninit "Për sloganin e Shteteve të Bashkuara të Europës"
Seminar Ndërkombëtar me temë "Një shekull pas botimit të veprës së V. I. Lenin "Për sloganin e Shteteve të Bashkuara të Europës", organizojë, në datën 10.12. ...
FOTOREPORTAZH NGA GREVA E PËRGJITHSHME PENGREKE E 8 DHETORIT 2016

2016-12-09

FOTOREPORTAZH NGA GREVA E PËRGJITHSHME PENGREKE E 8 DHETORIT 2016
Përgjigje ndaj punëdhënësve, qeverisë - BE-së dhe FMN-së që kanë për synim ti bëjnë punëtorët më të lirë në paga, më orar pune elastike, dhe më të shfrytëzueshëm për të siguruar tregtinë, konkurrencën dhe rentabilitetin e kapitalit të madh dhanë, më 8 Dhjetor 2016 mijëra grevistëve duke marrë ...
Shpallje për vdekjen e udhëheqësit të Revolucionit kuban, Fidel Kastro

2016-11-26

Shpallje për vdekjen e udhëheqësit të Revolucionit kuban, Fidel Kastro
Në deklaratën e saj, për vdekjen e udhëheqësit të revolucionit kuban, Fidel Kastro, Komiteti Qendror i Partisë Komuniste të Greqisë shënon: "KQ i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), me pikëllim të thellë, i jep lamtumirën një figure legjendare të lëvizjes komuniste botërore, udhëheqësit të ...
Protestë e madhe dhe militante e Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) dhe e Rinisë Komuniste të Greqisë (KNE) në ambasadën amerikane

2016-11-18

Protestë e madhe dhe militante e Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) dhe e Rinisë Komuniste të Greqisë (KNE) në ambasadën amerikane
Më 17 Nëntor 2016 me një marshim të madh dhe militant gjer në Ambasadën Amerikane u kujtua 43-vjetori i kryengritjes popullore të studentëve dhe e punëtorëve të Athinës, të cilët u shtypën nga junta ushtarake në mënyrë të përgjakshme. ...
Takim i Dh. Kucuba me Presidentin e Republikës së Qipros

2016-11-17

Takim i Dh. Kucuba me Presidentin e Republikës së Qipros
Sekretari i Përgjithshëm i KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) Dhimitri Kucuba u takua të Enjten më 17 Nëntor me Presidentin e Qipros Niko Anastasiadhi. ...
DEKLARATA E SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE) DHIMITRI KUCUBA NË TUBIMIN KUNDËR VIZITËS SË BARAK OBAMA

2016-11-16

DEKLARATA E SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE) DHIMITRI KUCUBA NË TUBIMIN KUNDËR VIZITËS SË BARAK OBAMA
Në tubimin e Athinës u gjend Sekretari i Përgjithshëm i KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) Dhimitri Kucuba, i cili në deklaratë për përfaqësuesit e mediave tha: "E presim me luftë Presidentin e SHBA-ve. ...
Mijëra protestues dënuan planet imperialiste të SHBA-NATO-BE dhe qëndrimin e qeverisë "së majtë" SYRIZA

2016-11-16

Mijëra protestues dënuan planet imperialiste të SHBA-NATO-BE dhe qëndrimin e qeverisë "së majtë" SYRIZA
Më 15/11/2016 në Athinë, Selanik dhe në shumë qytete të tjera të Greqisë u realizuan tubime dhe protesta me rastin e vizitës së Presidentit të SHBA – B. Obama në Greqi. ...
AS TOKË, AS UJË PËR KRIMINELËT E POPUJVE!

2016-11-14

AS TOKË, AS UJË PËR KRIMINELËT E POPUJVE!
Më 15 Nëntor 2016, Komiteti Grek për Tensionet Ndërkombëtare dhe Paqen (EEDYE), sindikatat klasore dhe organizatat e tjera popullore do të kryejnë në Athinë dhe qytete të tjera të Greqisë demonstrata masive anti-imperialiste me shkak vizitën e Presidentit amerikan Barka Obama në Greqi. ...